Volg het laatste nieuws op twitter Vragen? Mail naar support@proxxio.nl of bel 040 711 0323 | Klanten login

Over ProXXio

ProXXio is een jonge en dynamische fullservice organisatie die zich bezighoud met diensten die op alle mogelijke vlakken iets te doen hebben met internet en netwerken. Met een jarenlange ervaring op gebied van internet, het werken met vakkundige medewerkers en het gebruik van enkel de allerbeste hard- en software, staan wij garant voor het leveren van kwalitarief hoogwaardige diensten. Onze sleutelwoorden; Kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid.

Een goede communicatie met onze klanten vinden wij uiterst belangrijk. Om deze reden schenken wij altijd extra aandacht aan ditpunt en proberen wij de verwachtingen van onze klanten zoveel mogelijk waar te maken. Het verlenen van service is hierbij erg belangrijk, wij proberen u op dit punt altijd net iets meer te geven dan dat u zal ontvangen bij de grote massa service providers.

De uiterst ruime openingstijden van onze helpdesk geven onze klanten de mogelijkheid om ook 's avonds en in het weekend contact met ons op te nemen.

Wij zijn gevestigd in een ruim bedrijfspand op bedrijventerrein Habraken te Veldhoven, een vanuit geheel Europa zeer goed bereikbaar bedrijventerein naast Eindhoven Airport.

Vanuit onze eigen serverruimte welke nabij ons kantoor is gevestigd, bieden wij een groot aantal internet gerelateerde diensten aan, waaronder domeinregistratie, webhosting, server verhuur/verkoop en datacentrum facciliteiten.


Wie zijn onze klanten?


ProXXio bediend particuliere en zakelijke klanten welke zowel in als buiten Nederland gevestigd zijn. Of de klant nu groot of klein is, wij streven erna om alle klanten als zijnde een koning te behandelen. Om deze reden bieden wij dan ook voor alle klanten een storingsdienst welke voor hen 24 uur per dag, gedurende het gehele jaar, bereikbaar is. ProXXio onderscheid zich van de meeste branche genoten door alle diensten vanuit een eigen serverruimte nabij ons kantoor aan te bieden. Daarnaast zijn wij tijdens onze ruime openingstijden telefonisch goed bereikbaar, zonder dat u dure telefoonkosten dient te maken aan een 0900 service nummer.


Groot worden door klein te blijven

In de afgelopen tijd heeft ProXXio een aanzienelijke groei doorgemaakt en inmiddels bestaat ons team uit enkele enthousiaste en flexibele medewerkers met jaren lange ervaring binnen de branche van Internet Service Providers (ISP's). Ondanks deze expansie blijven wij ons richten op de klant en streven ernaar om ook in de toekomst een zo hoog mogelijke servicegraad te blijven bieden en zo groter te groeien.

Controleer hier je gewenste domeinnaam:

Nieuws:

Vakantiesluiting t/m 5-5

In verband met de meivakantie zijn wij in de periode t/m 5-5 gesloten. Gedurende deze periode zijn wij voor calamiteiten uiteraard onverminderd (telefonisch) bereikbaar, worden bestellingen gewoon verwerkt en worden e-mail berichten met een enige vertraging beantwoord.

Ga naar het archief

Referenties:

ProXXio referentie Rabobank
ProXXio referentie Justitie

Partners:

ProXXio partner SuperMicro
ProXXio partner SIDN
ProXXio partner Giagset