Volg het laatste nieuws op twitter

Vragen? Mail naar support@proxxio.nl | Klanten login

Over Proxxio Internetservices

Proxxio Internetservices is een jonge en dynamische fullservice organisatie die zich bezighoud met diensten die op alle mogelijke vlakken iets te doen hebben met internet en netwerken. Met een jarenlange ervaring op gebied van internet, het gebruik van het meest betrouwbare Netwerk van Nederland (dat van KPN) en de allerbeste hard- en software, staan wij graag garant voor het leveren van kwalitarief hoogwaardige diensten. Onze sleutelwoorden; Kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid.

Wij schenken graag extra aandacht aan een goede en persoonlijke communicatie met onze klanten en proberen de verwachtingen van onze klanten zoveel mogelijk waar te maken. Het verlenen van service is hierbij erg belangrijk, wij proberen u op dit punt altijd net iets meer te geven dan dat u zal ontvangen bij de grote massa service providers.

Wie zijn onze klanten?


Proxxio Internetservices bediend particuliere en zakelijke klanten welke zowel in als buiten Nederland gevestigd zijn. Of de klant nu groot of klein is, wij streven erna om alle klanten als zijnde een koning te behandelen. Om deze reden bieden wij dan ook voor alle klanten een storingsdienst welke voor hen 24 uur per dag, gedurende het gehele jaar, bereikbaar is. 

Groot worden door klein te blijven

In de afgelopen jaren heeft Proxxio Internetservices een aanzienelijke groei doorgemaakt en inmiddels bestaat ons team uit enkele enthousiaste en flexibele medewerkers met jaren lange ervaring binnen de branche van Internet Service Providers (ISP's). Ondanks deze expansie blijven wij ons richten op de klant en streven ernaar om ook in de toekomst een zo hoog mogelijke servicegraad te blijven bieden en zo groter te groeien.

Controleer hier je gewenste domeinnaam:

Nieuws:

Geen nieuws beschikbaar!

Referenties:

ProXXio referentie Rabobank
ProXXio referentie Justitie

Partners:

ProXXio partner SuperMicro
ProXXio partner SIDN
ProXXio partner Giagset