Volg het laatste nieuws op twitter

Vragen? Mail naar support@proxxio.nl | Klanten login

Webhosting van ProXXio

Het behalen van online succes is afhankelijk van webhosting.

Door middel van webhosting maakt u het mogelijk,  allerlei informatie (te denken aan tekst(en), afbeeldingen,  logo’s etc)  toegankelijk te maken via een website. Een online ‘visitekaartje’ is dichterbij dan ooit via de oplossingen van ProXXio! Via twee verschillende pakketten biedt ProXXio een optie aan om dit voor zowel particulieren als bedrijven te realiseren.


Basis Webhosting & Reseller Hosting.

Basis Webhosting

Shared hosting is de basis hostingoplossing voor de meeste (startende) particulieren/bedrijven, maar bovendien ook een solide basis voor de vergevorderde bedrijven. Een eenvoudige, snelle en zéér betrouwbare dienst voor zowel klein- als grootgebruik met een uitgebreide & klantvriendelijke service.

ProXXio biedt de best denkbare service gekoppeld aan de juiste prijs –die afhankelijke van uw wensen- eventueel aangepast kunnen worden tot maatwerk. Online succes behalen met uw business of website is gekoppeld aan een betrouwbare dienstverlening. In deze dynamische wereld van het internet is het belangrijk dat u zichzelf inlaadt met een webhostingbedrijf  waarop u kunt vertrouwen!

Klik hier om meer te weten te komen over ons basis webhosting aanbod.

Reseller Hosting:

Bovendien biedt ProXXio naast de variërende sharedhosting oplossingen diverse reseller mogelijkheden aan.  Deze verschillende pakketten maakt u het mogelijk om websites van klanten en/of vrienden zelfstanding online te ‘runnen’.

Via deze weg krijgt u de beschikking over een flink scala aan opties, om het door u aangeschafte pakket onder te verdelen en deze vervolgens door te verkopen aan uw klantenkring. Met  het door ProXXio geleverde controlepaneel  is het eenvoudig  om online alles te beheren. (Accounts/Limieten –zoals data-/schijfverbruik -)

ProXXio staat garant voor een snelle service en terwijl wij samen met u zoeken naar de best passende oplossing voor uw wensen, kunt u direct aan de slag met webhosting voor vrienden/kennissen en klanten.

Klik hier om meer te weten te komen over ons resellerhsoting aanbod.

 

Controleer hier je gewenste domeinnaam:

Nieuws:

Geen nieuws beschikbaar!

Referenties:

ProXXio referentie Rabobank
ProXXio referentie Justitie

Partners:

ProXXio partner SuperMicro
ProXXio partner SIDN
ProXXio partner Giagset