Volg het laatste nieuws op twitter

Vragen? Mail naar support@proxxio.nl | Klanten login

VoIP Telefonie

VOIP (Voice-over-IP / Telefonie via internetaansluiting)

VOIP kent ten opzicht van traditionele telefonieoplossingen zoals ISDN en PSTN (annaloge telefonie) erg veel voordelen. Zo zijn de vaste en variabele kosten doorgaans veel lager, bent u niet gebonden aan slechts 1 locatie en de mogelijkheden zijn vrijwel oneindig en bovenal veel goedkoper dan met behulp van een traditionele oplossing. Door gebruik van VOIP komt een professionele telecom oplossing zelfs voor een klein bedrijf binnen handbereik.

U kunt door het gebruik maken van een VOIP dienst zowel prive als zakelijk flink op uw telefoniekosten besparen terwijl u qua kwaliteit niets inleverd. De kwaliteit van onze VOIP diensten zijn met het juiste gebruik vergelijkbaar met die van een ISDN lijn.

Om met een VOIP toestel het beste resultaat te behalen is het wel van belang dat u een stabiele internetaansluiting met een voldoende capaciteit aanwezig heeft. Eventueel kunnen wij ook de internetverbinding voor u realiseren.


Kostenvergelijking van de vaste kosten

  Kosten Eenmalig Gelijktijdige Gesprekken
KPN PSTN met 1 nummer € 17,67 p.m. € 33,00 1
Tele2 PSTN met 1 nummer € 15,90 p.m. onbekend 1
ProXXio VOIP met 1 nummer € 5,00 p.m. € 5,00 2
       
KPN ISDN2 met 4 nummers € 24,79 p.m. € 94,52 2
Tele2 ISDN2 met 4 nummers € 22,37 p.m. onbekend 2
ProXXio VOIP met 5 nummers € 23,75 p.m. € 23,75 10Kostenvergelijking van variabele kosten per minuut

  Startkosten Piek Dal
KPN vaste lijn > nationaal nummer Nederland € 0,0754 € 0,0294 € 0,0294
Tele2 vaste lijn > nationaal nummer Nederland € 0,0754 € 0,0265 € 0,0265
ProXXio VOIP > nationaal nummer Nederland geen € 0,0200 € 0,0200
       
KPN vaste lijn > mobiel nummer Nederland € 0,0754  € 0,1094 € 0,1094
Tele2 vaste lijn > mobiel nummer Nederland € 0,0754  € 0,0985 € 0,0985
ProXXio VOIP > mobiel nummer Nederland geen  € 0,0975 € 0,0975
       
KPN vaste lijn > nationaal nummer België € 0,0754 € 0,0722 € 0,0722
Tele2 vaste lijn > nationaal nummer België € 0,0754 € 0,0650 € 0,0650
ProXXio VOIP > nationaal nummer België geen € 0,0250 € 0,0250
       
KPN vaste lijn > mobiel nummer België € 0,0754 € 0,2885 € 0,2885
Tele2 vaste lijn > mobiel nummer België € 0,0754 € 0,2597 € 0,2597
ProXXio VOIP > mobiel nummer België geen € 0,1100 € 0,1100Vaste kosten ProXXio VOIP

  Aantal Eenmalig Maandelijks
Nederlands nummer 1 € 5,00 per nummer € 5,00 per nummer
  5* € 4,75 per nummer € 4,75 per nummer
  10* € 4,25 per nummer € 4,25 per nummer
  100* € 2,50 per nummer € 2,50 per nummer


* De nummers worden standaart geleverd in opeenvolgende nummerblokken.

Het porteren van een telefoonnummer kost eenmalig € 15,00 per telefoonnummer. Bij grote aantallen(10+)  gelden hiervoor aangepaste tarieven.

Alle nummers worden standaard geleverd met 2 lijnen. U kunt hierdoor 2 lijnen gelijktijdig gebruiken. Meer lijnen nodig? Dit kan voor slechts € 0,75 per maand per lijn extra.

Internationale telefoonnummers zijn op aanvraag leverbaar. Hiervoor gelden varierende tarieven. Op alle VOIP diensten is een minimale afnameperiode van 6 maanden van kracht.


Mogelijkheden

Meerdere (internationale) nummers
Via onze VOIP diensten kunt u bereikbaar zijn via meerdere lokale maar ook internationale telefoonnummers. Stel dat u veel zaken doet in Duitsland en u wenst vanuit Duitsland tegen nationaal gesprekstarief bereikbaar te zijn, dan kunnen wij tegen een scherp vast tarief uw organisatie ook van een Duits telefoonnumer voorzien zonder dat u daadwerkelijk een kantoor in Duitsland hoeft te houden. 

VOIP apparatuur
ProXXio kan als direct partner van Gigaset voorzien in volledige VoIP oplossingen met daarbij de benodigde apparatuur. De apparatuur van Gigaset staat garant voor de beste kwaliteit met high defenition geluid en in combincatie met onze VoIP dienst leveren wij deze apparatuur klaar voor gebruik aan u op. 

Per telefoonnummer kunt u naar wens meerdere VOIP toestellen aan onze diensten koppelen. Bij het ontvangen van een inkomende oproep ontvangt kunnen zo meerdere toestellen, ongeacht de locatie, de oproep beantwoorden. 

Indien gewenst kunnen wij ook speciale extenties voor uw toestellen aanmaken zodat u ook via interne nummers naar elkaar kunt bellen en/of zelf kunt bepalen waar een oproep aan een bepaald nummer binnenkomt. De kosten hiervoor betreffen € 0,50 per maand per extentie. Onderling kan er zo altijd gratis gebeld worden.

Maatwerk
Afhankelijk van uw situatie en wensen kunnen wij onze VoIP diensten volledig op maat aanbieden. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt! 

Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en de kosten hiervan.

Keuzemenu (IVR)
Om uw organisatie een professionele uitstraling te geven kunnen wij voor u een keuzemenu (IVR) instellen. Met een dergelijk keuzemenu kunt u uw klant de mogelijkheid geven om direct met de juiste medewerker/afdeling in contact te komen. Indien wenselijk kunnen aan uw bereikbaarheid tijdscondities verbinden zodat uw klanten buiten kantooruren u bijvoorbeeld enkel met een pincode telefonisch kunnen benaderen.

Wij kunnen een keuze menu op maat en tegen scherpe tarieven voor u in laten spreken door een professionele voice-over waar wij al lange tijd mee samenwerken. Deze voice-over is dagelijks te horen is op verschillende nationale televisie- en radiozenders en heeft ook ons eigen keuzemenu ingesproken.

Onze medewerkers kunnen u informeren over de mogelijkheden en de kosten hiervan.

Wachtmuziek
Indien gewenst kunnen wij voor u wachtmuziek instellen zodat uw gesprekspartner muziek te horen krijgt wanneer u hem of haar even in de wacht plaatst. De wachtmuziek betreft standaart enkele rustige instrumentale nummers maar u kunt hiervoor ook een eigen geluidsbestand aan ons opgeven.

Ook is het mogelijk dat wij uw wachtstand voorzien van een van onze muziek categoriën zoals bijvoorbeeld Top40, Klasiek of Rock. U kunt dit desgewenst af laten wisselen met seisoensgebonden muziek zoals kerstmuziek of juist gezellige carnavalskrakers. Wij voorzien deze categoriën regelmatig van andere (recente)nummers. Doordat deze muziek veelal door bekende artisten is gemaakt kent het gebruik hiervan wel een bijdrage in de jaarlijkse kosten welke wij voor dit gebruik aan Buma/Stemra afdragen.

Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en de kosten hiervan.

Ring to all
U kunt alle inkomende oproepen, zonder dat u daarvoor extra apparatuur nodig heeft, door laten schakelen naar 1 of meerdere andere nummers. Wanneer uw nummer word gebeld, gaan alle nummers welke u hiervoor opgeeft gelijktijdig over. Degene welke het inkomende gesprek als eerste opneemt zal het gesprek met de beller kunnen aangaan. De kosten voor deze doorschakeling zijn gelijk aan de normale gesprekskosten welke u zal betalen als u zelf uitgaand zal bellen.

VOIP oplossing op maat
Naast onze standaart VOIP producten kunnen wij u ook een VOIP oplossing op maat aanbieden. Indien uw bedrijf bijvoorbeeld behoefte heeft aan een eigen (dedicated) VOIP centrale met de benodigde VOIP apparatuur kunnen wij dit zonder enig probleem leveren.

Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en de kosten hiervan.

Controleer hier je gewenste domeinnaam:

Nieuws:

Geen nieuws beschikbaar!

Referenties:

ProXXio referentie Rabobank
ProXXio referentie Justitie

Partners:

ProXXio partner SuperMicro
ProXXio partner SIDN
ProXXio partner Giagset